Oslo next, then Tyskland!

Heiho! Utrolig lenge siden sist nå, og det beklager jeg for! Men har ikke hatt blogglyst i det hele tatt, så innså jeg at bloggingen var "bortkastet" tid av ferien. Men så ble været dårlig, så nå er jeg stuck på pcen igjen..

Har vell brukt det meste av dagen på å pakke i dag. Og sittet  på pcen, selvfølgelig..

Og som overskriften sier skal jeg på Cruise med familien Skavdal og min familie i morgen! Skal dra i 2-tiden i natt, altså om 3 og en halv time. Kommer til å sovne før den tid.. Men nå er det å pakke ferdig osvosv, og sette seg i bilen og sitte der i omtrent 10 timer... Det blir vell kjempe fun!


Fint webcambilde av meg uten sminke av beste kvalitet ♥ Hva er vel ikke bedre enn det?


Skal du på ferie/cruise i helga?

♥ ina kristensen

Finværet ødelegger bloggingen

.. men jeg eeelsker at det er sol ute nå<3
I går og dagen før det har jeg vært ute hele tiden, så har ikke fått blogget før nå..  Jeg og Kathrine var i byen en stund for 2 dager siden, men ble ikke så mye innkjøp. Da vi kom tilbake til Kathrine dro vi ut på en eller annen lekeplass der jeg satt meg på en snurredings som var kjempe vanskelig å snurre på, men jeg klarte 24 runder! Hehe, stolt.

Vi gjorde ikke mye før jeg måtte pakke sammen og dra, så var været så fint så jeg ble ute resten av dagen.
I dag har jeg også bare vært ute og solet meg osvosv, så begynner å bli greit brun nå ja! Men jeg har funnet ut at jeg ikke orker å blogge hver dag, blogger bare når jeg føler for det nå som det er sommer og finvær.


Jenta mi, elsker deg ♥


Er det sol og varmt der du bor/er nå?

♥ ina kristensen

VG-lista, here I come!

I dag har jeg bare vært ute i solen igjen! Så har ikke fått blogget før nå.

Har akkurat tatt meg en iskald dusj og fikset meg osv, så nå drar jeg til byen for å se på VG-lista og møte mangemange personer. Gleder meg utrolig mye!

 
Kjempe fint..


Skal du på VG-lista?`

♥ ina kristensen

The sun is shining!

Endelig er solen her! Har vært regn og skyet i mange mange dager nå, var virkelig på tide at solen kom.

I dag har jeg ikke gjort særlig mye, nettet funket ikke før nå, så har bare vært ute å blitt brun. Er sikkert ikke så lenge til solen går ned igjen, så får vel nyte resten av dagen ute i soleeen♥


Blå himmel, grønne trær♥


Hjerteee


Håper dere ser jeg er litt brunere :-)


Er det sol der du bor?

♥ ina kristensen

Besøk + ny header!

Nå er Karoline her, og vi gjør egentlig ikke noe spesielt. Sitter bare i senga mi og ser på en spennende episode av CSI Miami!


Karoline og meg <3


CSI Miami <3<3<3<3<3<3 av beste kvalitet også ja..

 

Og som du sikker ser, har jeg fått meg ny header! Den ble ikke så bra, men var så lei av den forrige.


My new header :-) hehehe


Har du besøk nå?
Hva synes du om headeren?

♥ ina kristensen

Stikker ut

I dag har det også bare vært slik daffedag, så for å "få noe" ut av dagen, tar jeg meg en tur ut nå. Skal møte Karoline og Caroline, men aner ikke hva vi finner på. Blogger igjen når jeg kommer hjem :-)


Bollefjes :-)


Skal du møte noen nå?

♥ ina kristensen

Film med jentene!

Nå har jeg nettopp hatt besøk av 4stk herlige jenter, Katrine, Linda, Ida og Vilde! Vi så en film kalt Silent Hill som jeg har sett 3 ganger fra før, men den er fortsatt like skummel. Værste filmen jeg har sett, men anbefaler den om du tåler horror av værste sort! Om det går an å si det.. :-)


Ida, Vilde, Katrine med bamsen min, Mømø, og Linda.

 

Har du sett film med herlige personer i dag?

♥ ina kristensen

___________________________________________________________________________________________________

 

Så må jeg minne dere på Spørsmålsrunden >her<.

Jentekveld straks

I dag har jeg bare sittet på pcen uten å gjort noe som helst annet. Har akkurat fikset meg og spist middag osv, så nå stikker jeg på jentekveld til Synne med Katrine, Silje og Marianne. Blir sikkert kjempe koselig!


Vakkert webcam bilde..


Skal du på jentekveld i kveld?

♥ ina kristensen

Christina som blogger

Heihei ♥

Christina som blogger, siden Ina har ikke nett,  men hun får sikkert tilbake nettet imorgen, satser på det! Men den videoen Ina snakket om i forrige innlegg er på vei, hun må bare få tilbake nettet først.
Jeg har ikke akkurat så veldig mye å blogge om nå, jeg er super trøtt,tror jeg går å legger meg jeg,natta♥ 

- Hva har du gjort idag?

♥christina

Ny sang på vei!

I dag har jeg også sovet utrolig lenge, så rakk ikke å blogge før jeg dro på kino med søstra mi, broren min og kjæresten til søstra mi. Det var en slags spesialfilm, de kalte det "førpremiere" på Transformers 3. Vi så den i 3D og den var utrolig bra!

Kom hjem for omtrent 1 time siden, og siden da har jeg bare sittet foran Keyboard'en/Pianoet og laget en ny sang! Er litt usikker på tittelen enda, men kommer kanskje en video der jeg synger den, senere i kveld. Har ikke så god "selvtillitt" med syngingen min enda, men èn gang må jo alltid være den første.


Jepp, her sitter da jeg som oftest, med pcen foran selvfølgelig :-)


Skal jeg legge ut video?

♥ ina kristensen

da stikker jeg på matta

I dag har jeg ikke gjort særlig mye, derfor har jeg ikke blogget i dag dessverre..

Men nå er Christina her og vi skal straks dra videre til matta, altså kunstgresset. Der skal vi møte flere folk tipper jeg, så får se hva vi finner på.


Meg og Christina ♥


Hva har du gjort/skal du i dag?

♥ ina kristensen

kort dag!

I natt hadde jeg, som sagt, liggoverbesøk av Kristin. Var kjempe koselig! Vi så film, koste oss med forskjellig snacks osv. Kristin dro hjem omtrent klokken halv fire i dag, og etter det dusjet jeg og fikset meg etc. Så kom Caroline, Karoline og Christina på besøk til meg. Da satte vi oss ned og så The Ring, utrolig koselig!

Nå har de nettopp dratt så nå sitter jeg bare her og lurer på hva jeg skal finne på.. Dagen her har gått så fort! Men tror vell jeg tar meg en tur til Silje og er med henne og Katrine resten av dagen :-)


hehehe, jeg går ofte med forskjellige sokker.. :-)


Hva har du gjort i dag?

♥ ina kristensen

gjesteinnlegg

Heihei hallå ♥♥

Nå står Ina å sminker seg, mens kule meg ( Christinamora), Karoline og Caroline sitter å ser på tv og koser oss, hihihih!
Etterpå skal vi ut en tur å kose oss,mehehhe, husk å besøk bloggen min da ; http://christinasleer.blogg.no/ ♥♥♥ 


halla ♥♥♥♥ kule karoline og meg

 

- Hva skal du gjøre i kveld?

♥christinamora


vaffelbaking..

I dag har jeg vært med Christina hele tiden, for jeg lå over til henne, og når vi våknet bestemte vi oss for å lage vaffel til frokost, så vi måtte på butikken for å kjøpe egg, også startet vi med røra straks vi kom tilbake. Når vi hadde brukt opp alt melet var røra fortsatt for tynn, så vi tok i "sammalt hvetemel" som altså er litt grovere enn vanlig mel.  Når vi tok i røra i vaffeljernet ventet vi en liten stund, og når vi skulle ta opp jernet satt det fast av en eller annen grunn! Så vi strevde skikkelig lenge med å få den opp, og når vi endelig fikk den opp var hele røra blitt helt.. gugge!


Værste var at det skjedde hele to ganger..


Nå er Kristin og Fredrik her, og vi skal vell se en film eller noe? Christina kommer sikkert litt senere hun også. Og i natt skal Kristin sove over hos meg, så kommer bilder litt senere i kveld :-)


Har du laget vaffel før når det ikke gikk helt bra?

♥ ina kristensen

føler meg som askepott

Jeg våknet veldig sent i dag, omtrent klokka 14.00, så dagen har for det meste gått til rydding osv i huset. Og som overskriften sier: jeg føler meg som askepott! Ikke det at jeg blir "tvingt" til å rydde, men vi får besøk senere i dag, og da er det alltids bedre å hjelpe til å rydde når hele huset står på hodet.

Som sagt får vi besøk senere i dag. Eller.. mamma og pappa får besøk, men like godt at jeg får gjort noe ut av dagen uansett.


slik så det ut i senga mi etter jeg hadde tømt skapet mitt.


Pluss en haug med skitne klær..


Uten sminke så.. :-)


Har du ryddet i dag?

♥ ina kristensen

g'night

Nå sitter jeg i senga mi i Jumpsuit, uten sminke og nesten klar til å legge meg. I morgen går vel dagen til slasking i senga, om jeg ikke finner på noe annet. Vi får se hva morgendagen bringer!


Og jeg vet at jeg har verdens søteste dyne- og putetrekk ♥


Hva skal du imorgen?

♥ ina kristensen

Endelig ferdig!

Da ble jeg endelig ferdig med å fikse designet, og alt som måtte gjøres for at bloggen skulle se litt bra ut!
Skal prøve å blogge hver dag, men blir vell mest blogging på kveldene, for når solen begynner å komme tilbake så tilbringer jeg mye av tiden ute. Men skal være aktiv og kreativ på bloggen, så dette blir bra!

__________________________________________________________________________________________


Nå har jeg akkurat kommet inn, for jeg var nettopp ute en tur med Hanne og hunden hennes, Sera, og min hund, Cane. Var kjempe koselig. Har sommerferie nå, så må ikke bli altfor lat, og da er det alltid litt godt med en liten spasèrtur i skogen! Under ligger noen bilder fra turen.

Kommer kanskje et lite innlegg litt senere ikveld også, men fram til da får vi nøye oss med dette innlegget.

 


Nydelig bilde av deg, Hanne!


Ut på tur og aldri sur! og allmost no make-up..

Hunden til Hanne, Sera.


Hunden min, Cane. Han er tydligvis ikke så glad i å bli tatt bilder av..


Også et vakkert bilde av oss til slutt der det ser ut som jeg har rødt hår..


Hva har du gjort i dag?

♥ ina kristensen Velkommen til min blogg! Her kommer jeg med outfits, bildeserier, videoer og alt som faller meg inn. Legg igjen en tilbakemelding om hva du synes da♥

arkiv

 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • // bilder
 • // hverdag
 • // innkjøp
 • // konkurranser
 • // kontakt meg
 • // my songs
 • // om meg
 • // outfits
 • // spørsmålsrunde
 • // videoer

 • lenker

 • Andrea Wiggen
 • Christina Leer
 • Marianne Storsve

 • designet er laget av:

 • ina kristensen

 • hits