Ny sang på vei!

I dag har jeg også sovet utrolig lenge, så rakk ikke å blogge før jeg dro på kino med søstra mi, broren min og kjæresten til søstra mi. Det var en slags spesialfilm, de kalte det "førpremiere" på Transformers 3. Vi så den i 3D og den var utrolig bra!

Kom hjem for omtrent 1 time siden, og siden da har jeg bare sittet foran Keyboard'en/Pianoet og laget en ny sang! Er litt usikker på tittelen enda, men kommer kanskje en video der jeg synger den, senere i kveld. Har ikke så god "selvtillitt" med syngingen min enda, men èn gang må jo alltid være den første.


Jepp, her sitter da jeg som oftest, med pcen foran selvfølgelig :-)


Skal jeg legge ut video?

♥ ina kristensen

Koselig jentekveld!

I natt hadde jeg liggoverbesøk av Katrine, Christina og Vilde. Vi så mange ekle og skumle filmer og hadde det alldeles koselig! Vi sovnet vell i 6-7 tiden i natt, og sov helt til klokken 4.. Etter det dro Christina hjem, og så dro jeg, Katrine og Vilde ut og møtte Kristine, Susanne og Synne.

Nå er Katrine, Vilde og Synne her, og vi sitter bare å hører på forskjellig musikk.


Vilde, Christina og Katrine i går.


Snakk om å sitte på Formspring, jenter!


Ryddig ja!Vilde, meg, Synne og Katrine. Tatt nå :-)

 

Har du hatt jentekveld før?

♥ ina kristensen

da stikker jeg på matta

I dag har jeg ikke gjort særlig mye, derfor har jeg ikke blogget i dag dessverre..

Men nå er Christina her og vi skal straks dra videre til matta, altså kunstgresset. Der skal vi møte flere folk tipper jeg, så får se hva vi finner på.


Meg og Christina ♥


Hva har du gjort/skal du i dag?

♥ ina kristensen

Tåkebilder

I går kveld var jeg ute og tok noen bilder i tåke. Jeg har tatt dem alle sammen, og ingen er redigerte. Her får dere se noen jeg tok:
Hva synes du om bildene?

♥ ina kristensen

kort dag!

I natt hadde jeg, som sagt, liggoverbesøk av Kristin. Var kjempe koselig! Vi så film, koste oss med forskjellig snacks osv. Kristin dro hjem omtrent klokken halv fire i dag, og etter det dusjet jeg og fikset meg etc. Så kom Caroline, Karoline og Christina på besøk til meg. Da satte vi oss ned og så The Ring, utrolig koselig!

Nå har de nettopp dratt så nå sitter jeg bare her og lurer på hva jeg skal finne på.. Dagen her har gått så fort! Men tror vell jeg tar meg en tur til Silje og er med henne og Katrine resten av dagen :-)


hehehe, jeg går ofte med forskjellige sokker.. :-)


Hva har du gjort i dag?

♥ ina kristensen

gjesteinnlegg

Heihei hallå ♥♥

Nå står Ina å sminker seg, mens kule meg ( Christinamora), Karoline og Caroline sitter å ser på tv og koser oss, hihihih!
Etterpå skal vi ut en tur å kose oss,mehehhe, husk å besøk bloggen min da ; http://christinasleer.blogg.no/ ♥♥♥ 


halla ♥♥♥♥ kule karoline og meg

 

- Hva skal du gjøre i kveld?

♥christinamora


vaffelbaking..

I dag har jeg vært med Christina hele tiden, for jeg lå over til henne, og når vi våknet bestemte vi oss for å lage vaffel til frokost, så vi måtte på butikken for å kjøpe egg, også startet vi med røra straks vi kom tilbake. Når vi hadde brukt opp alt melet var røra fortsatt for tynn, så vi tok i "sammalt hvetemel" som altså er litt grovere enn vanlig mel.  Når vi tok i røra i vaffeljernet ventet vi en liten stund, og når vi skulle ta opp jernet satt det fast av en eller annen grunn! Så vi strevde skikkelig lenge med å få den opp, og når vi endelig fikk den opp var hele røra blitt helt.. gugge!


Værste var at det skjedde hele to ganger..


Nå er Kristin og Fredrik her, og vi skal vell se en film eller noe? Christina kommer sikkert litt senere hun også. Og i natt skal Kristin sove over hos meg, så kommer bilder litt senere i kveld :-)


Har du laget vaffel før når det ikke gikk helt bra?

♥ ina kristensen

føler meg som askepott

Jeg våknet veldig sent i dag, omtrent klokka 14.00, så dagen har for det meste gått til rydding osv i huset. Og som overskriften sier: jeg føler meg som askepott! Ikke det at jeg blir "tvingt" til å rydde, men vi får besøk senere i dag, og da er det alltids bedre å hjelpe til å rydde når hele huset står på hodet.

Som sagt får vi besøk senere i dag. Eller.. mamma og pappa får besøk, men like godt at jeg får gjort noe ut av dagen uansett.


slik så det ut i senga mi etter jeg hadde tømt skapet mitt.


Pluss en haug med skitne klær..


Uten sminke så.. :-)


Har du ryddet i dag?

♥ ina kristensen

g'night

Nå sitter jeg i senga mi i Jumpsuit, uten sminke og nesten klar til å legge meg. I morgen går vel dagen til slasking i senga, om jeg ikke finner på noe annet. Vi får se hva morgendagen bringer!


Og jeg vet at jeg har verdens søteste dyne- og putetrekk ♥


Hva skal du imorgen?

♥ ina kristensen

Endelig ferdig!

Da ble jeg endelig ferdig med å fikse designet, og alt som måtte gjøres for at bloggen skulle se litt bra ut!
Skal prøve å blogge hver dag, men blir vell mest blogging på kveldene, for når solen begynner å komme tilbake så tilbringer jeg mye av tiden ute. Men skal være aktiv og kreativ på bloggen, så dette blir bra!

__________________________________________________________________________________________


Nå har jeg akkurat kommet inn, for jeg var nettopp ute en tur med Hanne og hunden hennes, Sera, og min hund, Cane. Var kjempe koselig. Har sommerferie nå, så må ikke bli altfor lat, og da er det alltid litt godt med en liten spasèrtur i skogen! Under ligger noen bilder fra turen.

Kommer kanskje et lite innlegg litt senere ikveld også, men fram til da får vi nøye oss med dette innlegget.

 


Nydelig bilde av deg, Hanne!


Ut på tur og aldri sur! og allmost no make-up..

Hunden til Hanne, Sera.


Hunden min, Cane. Han er tydligvis ikke så glad i å bli tatt bilder av..


Også et vakkert bilde av oss til slutt der det ser ut som jeg har rødt hår..


Hva har du gjort i dag?

♥ ina kristensen 

Kontakt meg!

Hei og velkommen til min blogg!

Om det er spørsmål bak bloggen eller om du bare lurer på noe uansett, kontakt meg på Facebook eller email :-)
Svarer med en gang på Facebook, men skal prøve å svare så kjapt som mulig på email.

 Trenger ikke være spørsmål heller, kan være du har laget header, eller bare vil snakke med meg privat eller hva som helst. Er åpen for alle samtaler ihvertfall!

♥ ina kristensen

om meg

Hei og velkommer til min blogg!

Jeg heter Ina Kristensen, er 14 år og født og oppvokst nær storbyen, Trondheim.
Har tre søsken: Kenny(21), Liss(18) og Dennis(13), og to utrolig herlige foreldre, Monica og Kriss. Jeg har et veldig nært forhold til familien min, og er kjempe glad i de alle sammen.

Mye av fritiden min går på å være med venner, og nå, etter sommerferien, begynner jeg mitt 5. år på Alive Dance som er en danseskole på Melhus. Der danser jeg for det meste Street/Hip Hop, men til neste år begynner jeg også på Jazz, som jeg har gått på i et år fra før.

Utenfor familie og venner, spiller jeg også piano og skriver egne låter stadig vekk. Har skrevet låter siden fjerdeklasse, men begynte å skrive litt mer seriøst for omtrent et år siden, og da begynte jeg straks å lage engelske tekster. Er for det meste kjærlighetssanger, så får holde med det.

Om det er noe mer dere lurer på så er det bare å kontakte meg på inatkristensen@hotmail.com, skal prøve å svare så kjapt som mulig!


Her er da et lite fjortisbilde av meg :-)

♥ ina kristensen


Velkommen til min blogg! Her kommer jeg med outfits, bildeserier, videoer og alt som faller meg inn. Legg igjen en tilbakemelding om hva du synes da♥

arkiv

 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • // bilder
 • // hverdag
 • // innkjøp
 • // konkurranser
 • // kontakt meg
 • // my songs
 • // om meg
 • // outfits
 • // spørsmålsrunde
 • // videoer

 • lenker

 • Andrea Wiggen
 • Christina Leer
 • Marianne Storsve

 • designet er laget av:

 • ina kristensen

 • hits